Dobrotku chce získať Slavia Praha

SITA|7. jún 2012 o 16:16

O slovenského futbalového obrancu Martina Dobrotku prejavil záujem český prvoligový klub SK Slavia Praha.

BRATISLAVA.

Šikovný stopér má však platnú zmluvu so Slovanom Bratislava do 30. júna 2012. "Povedal by som, že je to tak 50 na 50. Neviem, či zostanem, alebo odídem. Môžem však potvrdiť, že som sa už rozprával s trénerom Slavie pánom Radom," povedal vo štvrtok popoludní pre agentúru SITA Martin Dobrotka, ktorý vynechal značnú celú jarnú časť uplynulej sezóny pre únavovú zlomeninu pravej píšťaly. "Po zranení som už stopercentne zdravotne v poriadku a môžem naplno trénovať," doplnil Dobrotka.

O jeho služby mal koncom minulého roka interes aj cyperský tím APOEL Nikózia, na ktorom "belasí" stroskotali v 3. predkole Ligy majstrov 2011/2012. Martin Dobrotka je 27-ročný rodák z Bratislavy minulosti pôsobil aj v Českých Budějoviciach a Rimavskej Sobote. Na konte má aj jeden zápas v seniorskej reprezentácii SR, ktorý absolvoval ešte vo februári 2009 na turnaji na Cypre. V uplynulom ročníku patril až do svojho zranenia k najlepším hráčom šesťnásobného šampióna SR Slovana Bratislava.

Slavia Praha obsadila v Gambrinus lige 2011/2012 dvanástu pozíciu. Jej dres si v minulej sezóne obliekali zo Slovákov brankár Kamil Čontofalský, obranca Matúš Čonka a defenzívny univerzál Róbert Cicman.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Dobrotku chce získať Slavia Praha