Conor sa nebráni trilógii s Diazom, má však jednu podmienku

Vladimír Bilohuščin|31. aug 2017 o 02:00

Po výlete do sveta boxu sa Conor sústreďuje plnohodnotne na MMA.

Aj keď ťahal Conor McGregor v súboji s Floydom Mayweatherom za kratší koniec, svojim výkonom určite nesklamal, a tak na stole ostala otázka, čo s načatou boxerskou kariérou. McGregor ale všetkých ubezpečil, že sa momentálne zaoberá MMA.

Špekulovalo sa o niekoľkých menách. V hre bol Khabib Nurmagomedov či víťaz súboja Ferguson - Lee. Conora ale momentálne zaujala iná postava. Nate Diaz je jediným bojovníkom, ktorý v UFC Íra porazil a tak nečudo, že zrak šampióna ľahkej váhy sa upiera práve na rodáka zo Stocktonu. McGregor má však jednu podmienku.

„Som šampiónom ľahkej váhy, čelil som mu v 170-ke, porazil ma, potom som s ním mal odvetu v 170-ke, porazil som ja jeho. Teraz som šampión v 155 librách. Ak chce so mnou bojovať, musí zostúpiť nižšie,“ povedal McGregor pre BBC news. „Je to férová požiadavka. Ja som ho nežiadal o odvetu v nižšej váhovej kategórii, požiadal som o rovnakú váhu. Myslím, že to bol z mojej strany férový ťah, potom som prišiel a zvíťazil. Vtedy som vyhral tento súboj, potom titul v ľahkej váhe. Ak chce bojovať, bude musieť spraviť 155-ku.“

Aj keby sa duel mal odohrať v ľahkej váhe, pre Nate Diaza by to nemal byť problém, keďže väčšinu svojej kariéry bojoval v divízii, ktorej McGregor momentálne kraľuje.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor sa nebráni trilógii s Diazom, má však jednu podmienku