Conor McGregor prejavil záujem o zápas s Donaldom Cerronem

Adrián Mečiar|20. jan 2019 o 01:00

Záujem o vzájomný duel je podľa všetkého obojstranný.

O zápase medzi Conorom McGregorom a Donaldom Cerrone sa hovorí už dlhšiu dobu. Po dnešku však tento možný duel začína naberať reálne kontúry.

´Cowboy´ si skúsene poradil s nebezpečným mladíkom Alexom Hernandezom a po knokaute dosiahnutom v druhom kole v pozápasovom rozhovore spomenul meno hviezdneho Íra.

McGregor na Cerroneho duel reagoval na Twitteri a zdá sa, že bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy má záujem o súboj s populárnym ´Cowboyom´. „Donald, za taký zápas s tebou budem bojovať. Gratulujem."

Dana White v priebehu týždňa povedal, že s McGregorom je v pravidelnom kontakte, a tak vie, že aj keď najväčšia hviezda UFC túži po odvete s Khabibom Nurmagomedovom, je ochotná zápasiť s kýmkoľvek. Súboj so Cerronem teda môže byť reálnou možnosťou, ktorú UFC určite minimálne zváži.

Cerrone, rekordér UFC v počte vyhratých zápasov a ukončení, pred časom povedal, že s vedením UFC už tento zápas riešil a rozhodne to nevyzerá beznádejne. ´Cowboy´ po dnešnom víťazstve prehlásil, že na súboj s McGregorom by bol ochotný nejaký čas počkať. 

Foto: MMA Junkie

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor prejavil záujem o zápas s Donaldom Cerronem