Čišovský sa dohodol na trojročnej zmluve s Plzňou

SITA|28. jún 2011 o 15:35

Slovenská enkláva v tíme českého futbalového majstra FC Viktoria Plzeň sa v utorok rozrástla o stopéra Mariána Čišovského.

PLZEŇ. Slovenská enkláva v tíme českého futbalového majstra FC Viktoria Plzeň sa v utorok rozrástla o stopéra Mariána Čišovského, ktorý sa dohodol na podmienkach spolupráce. "Môžem potvrdiť, že je to pravda. Podpísal som s Plzňou trojročnú zmluvu," povedal pre agentúru SITA člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie.

Ako je známe, Marián Čišovský sa nedávno dohodol na ukončení spolupráce s Temešvárom, s ktorým sa rozlúči 30. júna. Rumunská federácia preradila pre dlhy Temešvár až do tretej ligy a z klubu odchádza viacero hráčov, vrátane 31-ročného slovenského defenzívneho univerzála, ktorý sa najlepšie cíti na pravom kraji obrany. V doterajšej kariére pôsobil M. Čišovský v Humennom, Interi Bratislava, v Žiline, Petržalke, Temešvári, o jeho služby prejavil v minulých dňoch záujem ďalší rumunský klub Rapid Bukurešť.

Pod taktovkou trénera Pavla Vrbu už pôsobia slovenskí obrancovia Miloš Brezinský a Tomáš Hájovský, útočníci Michal Ďuriš a Marek Bakoš, ako aj brankár Ľuboš Ilizi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Čišovský sa dohodol na trojročnej zmluve s Plzňou