Český tím by chcel väčšiu šatňu, Jágr zaberá dve miesta

Líder českého tímu Jaromír Jágr
Líder českého tímu Jaromír Jágr (Autor: SITA/AP)
SITA|29. apr 2011 o 15:11

"Šatňa by mohla byť väčšia, je trochu stiesnená," sťažuje sa tréner Alois Hadamczik.

BRATISLAVA, Česká hokejová reprezentácia nie je spokojná s veľkosťou šatne v bratislavskej Orange aréne pre 75. majstrovstvá sveta na Slovensku.

"Šatňa by mohla byť väčšia, je trochu stiesnená," cituje portál idnes.cz trénera Aloisa Hadamczika. Podobný názor má aj kapitán českého výberu Tomáš Rolinek.

"Na druhej strane, keď si spomeniem na kabínu vo Švajčiarsku... Takú nemajú ani v Žďári nad Sázavou, kde som vyrastal," povedal Rolinek.

Aj napriek údajne stiesneným pomerom v šatni si najväčšia hviezda českého mužstva Jaromír Jágr užíva pohodlie, zaberá hneď dve miesta.

"Prispôsobili sme to tak, aby mal pohodlie. Je to jednoducho hviezda. Zaslúži si toľko miesta," uviedol kustód tímu ČR Zdeněk Šmíd.

Český brankár Pavelec si musí zmenšiť betóny

Piatkové meranie výstroja odhalilo nezrovnalosť u brankára Ondřeja Pavelca. Informuje o tom portál sport.cz, podľa ktorého si musí 23-ročný gólman zmenšiť svoje betóny o 0,9 centimetra.

"Myslím si, že problém nemám ja, ale oni. Zakaždým to meria niekto iný, ja mám výstroj rovnaký ako pred rokom, žiadne zmeny som nerobil," cituje spomenutý portál O. Pavelca. "Nehnevá ma to, že mi skrátia betóny. Skôr ma štve, že zakaždým sa meria inak," dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Český tím by chcel väčšiu šatňu, Jágr zaberá dve miesta