Carsley zostane v Evertone aj v nasledujúcej sezóne

SITA|22. máj 2007 o 12:50

LIVERPOOL 22. mája (SITA) - Írsky reprezentačný stredopoliar Lee Carsley podpísal so svojím súčasným zamestnávateľom, anglickým prvoligovým klubom FC Everton, novú jednoročnú zmluvu. Tridsaťtriročný záložník ...

LIVERPOOL 22. mája (SITA) - Írsky reprezentačný stredopoliar Lee Carsley podpísal so svojím súčasným zamestnávateľom, anglickým prvoligovým klubom FC Everton, novú jednoročnú zmluvu. Tridsaťtriročný záložník súhlasil s predĺžením svojho predchádzajúceho kontraktu o ďalších 12 mesiacov po tom, ako sa mužstvu z Goodison Parku podarilo kvalifikovať do budúcosezónnej edície Pohára UEFA. "Som nadšený. Strávil som tu fantastické roky a dúfam, že takto to bude pokračovať aj naďalej. Spolu s trénerom Davidom Moyesom sme sa pred približne dvoma - troma mesiacmi rozprávali. On mi povedal, že ma tu chce mať aj naďalej a ja som rovnako vyjadril svoju chuť ostať. Som veľmi rád, že sme napokon dospeli k dohode," nechal sa počuť bývalý hráč Derby County, Blackburnu Rovers a Coventry City, ktorý zatiaľ v drese Evertonu nastúpil v 132 stretnutiach Premier League a v nich zaznamenal 10 gólov.

Carsley bol v základnej zostave Írska pri víťazstve v marcovom kvalifikačnom stretnutí D-skupiny o postup na majstrovstvá Európy 2008 v Dubline proti Slovensku, ktoré zverenci trénera Jána Kociana prehrali 0:1.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Carsley zostane v Evertone aj v nasledujúcej sezóne