Bryan Robson prevezme trénerskú taktovku v Sheffielde United

SITA|22. máj 2007 o 14:52

SHEFFIELD 22. mája (SITA, AP) - Tréner Bryan Robson sa opäť vracia do anglického futbalového kolotoča. V utorok sa potvrdili prognózy, že by sa mal stať nástupcom Neila Warnocka na lavičke tímu Sheffield ...

SHEFFIELD 22. mája (SITA, AP) - Tréner Bryan Robson sa opäť vracia do anglického futbalového kolotoča. V utorok sa potvrdili prognózy, že by sa mal stať nástupcom Neila Warnocka na lavičke tímu Sheffield United, ktorý v záverečnom kole Premier League prišiel o svoju príslušnosť medzi elitou a v budúcom ročníku bude hrať iba v druhej anglickej najvyššej súťaži. "Som rád, že preberám také ambiciózne mužstvo. Chápem to ako veľkú výzvu. Mám k dispozícii niekoľko talentovaných hráčov, ale čaká nás veľa ťažkej práce, aby sme splnili naše ciele," naznačil Robson úmysel vrátiť klubu miesto v najvyššej súťaži.

Päťdesiatročný Robson naposledy účinkoval v tíme West Bromwich Albion, odkiaľ ho v septembri uvoľnili. Jeho asistentom na Bramall Lane by sa mal stať Brian Kidd. Robson má na konte trénerské pôsobenia v prvoligových anglických mužstvách Middlesbrough a West Bromwich Albion, kde aj v roku 1974 začal svoju hráčsku kariéru zviazanú najmä s Manchestrom United.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Bryan Robson prevezme trénerskú taktovku v Sheffielde United