Boston plánuje udržať Cháru aj po skončení zmluvy

Zdeno Chára
Zdeno Chára (Autor: TASR/AP)
SITA|26. okt 2009 o 12:03

O služby hokejového obrancu Zdena Cháru bude v Bostone určite záujem aj po vypršaní súčasného kontraktu.

BOSTON. Trenčiansky odchovanec má s tamojšími Bruins kontrakt do konca sezóny 2010/11. Vedenie klubu ešte v tejto chvíli nemôže so svojím kapitánom rokovať o novej zmluve, ale ako informuje Edmonton Sun, generálny manažér Peter Chiarelli určite nebude chcieť spraviť rovnakú chybu, akú urobila Ottawa v roku 2006.

Senators vtedy prišli o Cháru z pozície voľného hráča. Rokovania medzi Chárom a Bruins sa môžu podľa pravidiel ligy začať najskôr 1. júla 2010. Práve po tomto dátume by mali v Bostone začať intenzívne pracovať na dohode, na jej dosiahnutie majú jeden rok.

Meszároš už trénoval, zranenie nie je vážne

Zranenie hokejového obrancu Andreja Meszároša nie je vážne, považskobystrický rodák už v nedeľu trénoval. Slovenský zadák v službách Tampy Bay dostal v tretej tretine sobotňajšieho zápasu s Buffalom (2:3 po sam. nájazdoch) úder hokejkou do hlavy, čepeľ zasiahla ľavé oko.

Po zákroku jedného zo súperov zo zápasu odstúpil. Následne sa podrobil podľa Tampa Tribune vyšetreniam tomografom, ktoré boli negatívne. Meszároš odohral v sobotu svoj deviaty zápas v sezóne, v štatistikách má bilanciu 2 góly, 1 asistencia, 5 mínusových bodov, 27 streleckých pokusov a 8 trestných minút.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Boston plánuje udržať Cháru aj po skončení zmluvy