Patrí k oporám tímu. Mihalík negoval správy poľských médií, šampionát stihne

Jaroslav Mihalík (vpravo) je oporou mládežníckej reprezentácie.
Jaroslav Mihalík (vpravo) je oporou mládežníckej reprezentácie. (Autor: TASR)
SITA|27. máj 2017 o 10:57

Pre mužstvo trénera Pavla Hapala by bola Mihalíkova neúčasť citeľná strata.

KRAKOV. Zranenie kolena Jaroslava Mihalíka by nemalo ohroziť účasť tohto slovenského futbalového reprezentanta do 21 rokov na júnových ME tejto vekovej kategórie v Poľsku (16. - 30. 6. 2017).

S informáciou o možnej neúčasti vyrukoval portál sportowefakty.wp.pl, stredopoliar Cracovie Krakov Mihalík pre web Slovenského futbalového zväzu (SFZ) tieto špekulácie poprel:

"Mám len mierne natiahnutý bočný väz v kolene, ale na štart na európskom šampionáte to nemôže mať žiadny vplyv. Z tohto pohľadu si trúfam povedať, že v čase záverečného turnaja budem na sto percent pripravený a verím, že v prípade nominácie absolvujem v plnej záťaži aj prípravný kemp."

Pre národné mužstvo pod vedením českého trénera Pavla Hapala by bola Mihalíkova neúčasť citeľná strata, keďže 22-ročný rodák zo Spišskej Novej Vsi patril v kvalifikačnom cykle k výrazným oporám slovenského tímu - v ôsmich dueloch strelil tri góly a zaznamenal šesť asistencií.

Mihalík je v Krakove na hosťovaní do konca tejto sezóny z českej Slavie Praha. Poľské médiá pred niekoľkými dňami informovali, že Cracovia zrejme nevyužije možnosť získať hráča natrvalo.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Patrí k oporám tímu. Mihalík negoval správy poľských médií, šampionát stihne