Birmingham žiada o škótsky súhlas s oslovením McLeisha

SITA|27. nov 2007 o 09:27

LONDÝN 27. novembra (SITA, AFP) - Anglický prvoligový klub Birmingham City požiada Škótsku futbalovú asociáciu o možnosť osloviť s ponukou na trénerskú spoluprácu Alexa McLeisha. Práve súčasný kouč škótskej ...

LONDÝN 27. novembra (SITA, AFP) - Anglický prvoligový klub Birmingham City požiada Škótsku futbalovú asociáciu o možnosť osloviť s ponukou na trénerskú spoluprácu Alexa McLeisha. Práve súčasný kouč škótskej reprezentácie, ktorej sa nepodarilo postúpiť na majstrovstvá Európy 2008, sa nachádza medzi kandidátmi na miesto uvoľnené odchodom Steva Brucea. Ten dal nedávno prednosť pôsobeniu v zachraňujúcom sa Wigane. Za súhlas s uvoľnením Brucea zinkasoval klub tri milióny libier, ktoré majú prilákať na St. Andrew's Stadium bývalého kouča Glasgowa Rangers. "The Blues" by chceli trénerskú otázku vyriešiť ešte tento týždeň, aby sa pod vedením nového muža za kormidlom predstavili už vo víkendovom dueli Premier League s Tottenhamom.

McLeish sa po nevydarenom závere dobre rozbehnutej kvalifikácie na európsky šampionát vyslovil, že chce so škótskym tímom pracovať aj naďalej.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Birmingham žiada o škótsky súhlas s oslovením McLeisha