Beck s Poláškom prehrali vo štvrťfinále štvorhry v Moskve

SITA|22. okt 2009 o 15:47

Nenasadení zvolenskí rodáci Karol Beck a Filip Polášek prehrali vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry na tenisovom turnaji v Moskve.

MOSKVA. Nenasadení zvolenskí rodáci Karol Beck a Filip Polášek prehrali vo štvrtkovom stretnutí štvrťfinále štvorhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 Kremlin Cup v Moskve (dotácia 1 080 500 USD, tvrdý povrch RuKort v hale) s trojkami miestnej deblovej súťaže, Uruguajčanom Pablom Cuevasom a Španielom Marcelom Granollersom-Pujolom, za 59 minút 4:6, 2:6.

Z ruskej metropoly si za spoločnú premiéru odnášajú 45 bodov do príslušného svetového rebríčka, rozdelia si 8600 USD a mali by pokračovať budúci týždeň v Petrohrade.

Dvadsaťštyriročný úradujúci domáci Tenista roka Polášek sa počas jesenného ázijského turné rozišiel pod vplyvom neuspokojivých výsledkov so svojím tradičným partnerom Travisom Parrottom z USA.

O tri roky starší pravdepodobný Poláškov nástupca na anketovom tróne Beck získal v tejto sezóne päť deblových trofejí z challengerovej úrovne - bez výnimky s Čechom Jaroslavom Levinským.

Na Kremlin Cupe vo štvrtok postúpil už do sobotňajšieho semifinále štvorhry Michal Mertiňák po boku Čecha Františka Čermáka. Súperov spoznajú až v piatok.

Výsledky:

Dvojhra - osemfinále:

Michail Kukuškin (Kaz.) - Wayne Odesnik (USA) 6:3, 6:4

Robby Ginepri (USA) - Marcel Granollers-Pujol (Šp.) 7:6 (5), 6:0

Iľja Marčenko (Ukr.) - Andrej Golubev (Kaz.) 6:1, 1:6, 6:4

Jevgenij Koroľov (Rus.) - Marat Safin (Rus.) 6:4, 7:6 (4)

Janko Tipsarevič (6-Srb.) - Christophe Rochus (Belg.) 6:4, 2:1, skreč

Štvorhra - štvrťfinále:

Pablo Cuevas, Marcel Granollers-Pujol (3-Urug./Šp.) - Karol Beck, Filip Polášek (SR) 6:4, 6:2

František Čermák, Michal Mertiňák (1-ČR/SR) - Igor Andrejev, Daniel Köllerer (Rus./Rak.) 6:0, 6:3

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Beck s Poláškom prehrali vo štvrťfinále štvorhry v Moskve