Balejovi vyšla obnovená premiéra v drese Brna

SITA|15. nov 2011 o 14:14

Obnovená premiéra v drese brnianskej Komety slovenskému hokejového útočníkovi Jozefovi Balejovi vyšla.

BRNO.

Gólom a asistenciou prispel navrátilec zo Slovana Bratislava v predohrávke 24. kola českej extraligy k výhre 4:0 nad Slaviou Praha. Balej odišiel po minulej sezóne z Komety do Slovana, kde s ním však pred reprezentačnou prestávkou kontrakt zrušili, keďže sa Miroslav Šatan rozhodol, že v bratislavskom tíme strávi celú sezónu.

Dvadsaťdeväťročný útočník si musel po príchode do kabíny Brna vypočuť narážky spoluhráčov. "Pýtali sa ma, čo tu robím. Ale bolo to skôr zo žartu. Tešil som sa do Brna. Keď sa ozvala Kometa, mal som jasno. Je to moja srdcová záležitosť," povedal Balej, ktorý odohral za Slovan 20 stretnutí s bilanciou 5 gólov a 6 asistencií.

K odchodu zo slovenského klubu sa už nechcel veľmi vracať. V súčasnosti si užíva, že môže pôsobiť v Brne, odkiaľ pochádza jeho manželka a kde spoločne bývajú. "Teraz sa sústredím na Kometu, ale v Slovane to bola pre mňa výborná skúsenosť," poznamenal Balej.

V pondelkovom zápase si pripísal asistenciu na víťazný gól Róberta Petrovického a v tretej časti hry v presilovke sám uzavrel gólový účet stretnutia. Vďaka tomu ho vyhlásili za najlepšieho hráča Komety.

"Veľmi som sa na zápas tešil, aj keď som bol trocha nervózny. Nejde o moju asistenciu alebo gól. Dôležité sú tri body a výhra. Teraz sa snažíme urobíme všetko pre úspech a chceme sa dostať do play-off. To je náš hlavný cieľ a dúfam, že to dokážeme," zakončil Balej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Balejovi vyšla obnovená premiéra v drese Brna