Ayala napokon do Zaragozy

SITA|15. júl 2007 o 16:46

MADRID 15. júla (SITA) - Španielsky futbalový klub Villarreal CF sa zmieril s tým, že nezíska argentínskeho internacionála Roberta Ayalu. Napriek tomu, že 34-ročný obranca klubu FC Valencia vo februári ...

MADRID 15. júla (SITA) - Španielsky futbalový klub Villarreal CF sa zmieril s tým, že nezíska argentínskeho internacionála Roberta Ayalu. Napriek tomu, že 34-ročný obranca klubu FC Valencia vo februári súhlasil, že po vypršaní kontraktu v júni prestúpi do Villarrealu, teraz sa zdá, že svoju ďalšiu futbalovú budúcnosť spojí s Realom Zaragoza. Kapitán argentínskeho národného mužstva hral vo Valencii od roku 2000, keď však rokovania o predĺžení zmluvy stroskotali, rozhodol sa zmeniť pôsobisko a dohodol sa na trojročnom kontrakte s Villarrealom. Teraz ho z neho chce Zaragoza vykúpiť. "Posledné dni sme absolvovali rozhovory so Zaragozou, ale nepodarilo sa nám dosiahnuť dohodu, takže sme súhlasili s jeho vykúpením zo zmluvy," povedal pre španielsky športový denník Mundo Deportivo šéf exekutívy Villarrealu Jose Manuel Llaneza. "Nemám k tomu viac čo povedať. Či som prekvapený? Nie, nie som."

Podľa španielskych médií zaplatí Zaragoza Villarrealu za hráča odstupné vo výške 6 miliónov eur. Ayala by v drese šiesteho tímu uplynulej sezóny mal zaplniť miesto po svojom reprezentačnom kolegovi Diegovi Militovi, ktorý smeruje do Barcelony za odhadovaných 20,5 milióna eur.

Villarreal, ktorý skončil v uplynulej sezóne La Ligy na piatom mieste a rovnako i šiesta Zaragoza, sa v budúcej sezóne predstavia v Pohári UEFA.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Ayala napokon do Zaragozy