Asistent trénera Flyers: Hra Crosbyho je plná špinavostí

Sidney Crosby.
Sidney Crosby. (Autor: SITA/AP)
TASR|5. apr 2012 o 12:27

Crosby neustále fňuká, hovorí Craig Berube, tímy sa pravdepodobne stretnú v prvom kole play off.

PHILADELPHIA. Dve z najjagavejších hviezd zámorskej NHL sa neprezentujú iba bodmi a krásnymi akciami, ale aj nečistou hrou. Myslí si to o Jevgenijovi Malkinovi a Sidneym Crosbym asistent trénera Philadelphie Flyers Craig Berube.

"Sekajú, zasahujú hráčov súpera do tváre a robia všetky tieto drobnosti. Nemám problém s tým, čo robí Schenn. Keď niekto zrazí Crosbyho, tak je to v poriadku, lebo by sa s ním mal súper zrážať. Tento chlapík vychádza zo všetkého ako víťaz, neustále fňuká pred rozhodcami, je to trápne," nedával si servítku pred ústa v rozhovore pre CSN Daily News Live Berube a prilial tak ešte viac oleja do ohňa rivality medzi Flyers a Penguins.

V nedeľu sa vášne na ľade v súboji pennsylvánskych tímov rozvinuli naplno, keď tréneri kričali na seba cez striedačky a záver poznačili pästné výmeny, čoho výsledkom bolo rozdanie 52 trestných minút po jednom prerušení hry.

Jednou z rozbušiek bol krosček Braydena Schenna na Crosbyho, po ktorom nasledovala séria šarvátok. Philly zápas vyhrala 6:4, Penguins budú mať možnosť vrátiť požičané počas play off, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou to vyzerá tak, že konfrontácia medzi lokálnymi sokmi nastane už v 1. kole.

Pittsburgh je zatiaľ na 4. postupovej priečke, Philadelphia na piatej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Asistent trénera Flyers: Hra Crosbyho je plná špinavostí