Novinky - články

Súťaže na úrovni ObFZ sa v jarnej časti neodohrajú

Jakub Eperješi|26. mar 2020 o 00:00

Vírus COVID -19 zasiahol aj naše súťaže.

Súťaže na úrovni ObFZ sa v jarnej časti neodohrajú

VV ObFZ Košice - okolie hlasovaním per rollam jednohlasne schválil zrušenie všetkých súťaží ObFZ Košice - okolie v jarnej časti súťažného ročníka 2019/2020, pri dodržaní zásady – že anulujeme všetky výsledky doteraz odohraných súťaží ročníka 2019/2020 a z týchto súťaží nikto nepostúpi ani nezostúpi pre ročník 2020/2021.

Slovo Marcela Eperješi predsedu ObFZ Košice - okolie

V ostatnom čase živo komunikujem s funkcionármi, starostami a inými predstaviteľmi klubov či samospráv o ďalšom futbalovom dianí v jarnej časti na našich ihriskách v súvislosti s mimoriadnou situáciou spôsobenou koronavírusom.

Rozhodnutie VV ObFZ Košice - okolie je zohľadnenie všetkých aspektov dnešnej doby ako je zdravotné hľadisko, športová, či ekonomická stránka veci.

Obce a obecné úrady sú hlavnými sponzormi klubov v našej oblasti tak ako aj malé firmy či podnikatelia a tí budú mať oveľa zodpovednejšie úlohy ako je naštartovanie ekonomiky.

Pevne verím, že sa po skončení tejto neľahkej situácie vrátime do bežného života pred vypuknutím tejto pandémie a budeme sa vedieť tešiť z futbalu a naplno rozbehneme nový súťažný ročník 2020/2021.


PS: Všetkých funkcionárom, hráčom, rozhodcom, delegátom, sponzorom, podporovateľom ako aj ich rodinám prajem veľa zdravia a trpezlivosti v tejto neľahkej dobe v boji proti COVID -19.

Súvisiaci obsah

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní