Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Slovensko
Reprezentácie
Liga majstrov
Európska liga
Konferenčná liga
Anglicko
Španielsko
Nemecko
Taliansko
Francúzsko
Česko
Ďalšie súťaže
EURO 2024
MS vo futbale 2022
Prehľad prestupov
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Rekordná návšteva a poklona pre AC Nitra. Toto nie je tím pre šiestu ligu, tvrdí Kitka
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Hudec: Vo štvrťfinále majú Slováci malú šancu. Proti Kazachstanu zlyhali všetci
2.
2
Je o milión drahší, zo Slovákov mal najlepšie čísla. Odmenou mu má byť nová zmluva
3.
3
ONLINE: Nemecko - Kazachstan dnes na MS v hokeji do 20 rokov 2025 LIVE (baráž o udržanie)
4.
4
Zvažoval koniec, Slovák opäť žiari v Anglicku: Cítim, že môžem byť hlavná postava
5.
5
Ako storočná ešte predvádzala rozštep. Zomrela najstaršia olympijská víťazka na svete
6.
6
Fíni ho desia, ale Slováci nie sú o nič lepší. Zámorskí experti predikujú štvrťfinále
7.
7
ONLINE: Švédsko - Lotyšsko dnes na MS v hokeji do 20 rokov 2025 LIVE (štvrťfinále)
Slovensko
Je o milión drahší, zo Slovákov mal najlepšie čísla. Odmenou mu má byť nová zmluva
Miroslav Kováčik
∙
dnes 13:00
Gól roka 2024, číslo 7: Stopér to zobral na seba. Taký gól som ešte nedal, vravel
Titanilla Bőd
∙
dnes 09:00
Slovan mu pomohol, využil druhú šancu. Taký drahý ešte nikdy nebol
Martin Kozinka
∙
st 18:00
∙
8
Pačinda je na odchode zo Zemplína. Ďakujem a držím palce v jarnej časti, napísal
st 14:40
Gól roka 2024, číslo 6: Trénoval na umelej tráve. Som hrdý, že sa mi to podarilo, teší sa
Ivan Mriška
∙
st 09:00
Gól roka 2024, číslo 7: Stopér to zobral na seba. Taký gól som ešte nedal, vravel
Slovan mu pomohol, využil druhú šancu. Taký drahý ešte nikdy nebol
Pačinda je na odchode zo Zemplína. Ďakujem a držím palce v jarnej časti, napísal
Gól roka 2024, číslo 6: Trénoval na umelej tráve. Som hrdý, že sa mi to podarilo, teší sa
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Slovensko
»
Rekordná návšteva a poklona pre AC Nitra. Toto nie je tím pre šiestu ligu, tvrdí Kitka