EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
VIAC
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Program SP
Program MS
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Nóri ovládli preteky s hromadným štartom, Bö triumfoval napriek dvom chybám
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Kde zaplatíte najmenej za pivo? Porovnali sme ceny na všetkých štadiónoch EURO U21
2.
2
Ó, môj bože, kričal spoluhráč. Veterán ponížil Edmonton, fanúšik si radšej prezliekol dres
3.
3
Ležali na zemi, padli slzy. Slováci cítili bolesť, líder bol dobitý a kríval
4.
4
Tichý líder dospel, priniesol kvalitu aj iskru. Podľa Kentoša si zaslúži absolutórium
5.
5
Prekvapivý priebeh. Vémola sa poriadne nadrel a zvíťazil nad Véghom aj druhýkrát
6.
6
Marcelli na výkon proti Španielom nenadviazal. Aké dostali Slováci známky proti Taliansku?
7.
7
Mladý Slovák zabáva Talianov. Je to fantasta, ktorý hrá za dvoch, tvrdil expert
Biatlon
Program SP
Program MS
Švajčiarsky súd zamietol odvolanie ruského biatlonistu, zlato pripadne Nemcom
22.05.2025
Bátovská Fialková dáva pred ZOH v Taliansku dôraz na streľbu. Verí v peknú olympiádu
21.05.2025
Kráľovnou biatlonovej stopy sa stala Bátovská Fialková, najlepšou strelkyňou Kapustová
20.05.2025
Sex s prostitútkami bral ako úplatok. Bol som opitý, bráni sa exšéf biatlonovej únie
30.04.2025
∙
1
Spor v nórskom biatlone. Zväz vynechal medailistku z MS, tá zháňa peniaze na prípravu
11.04.2025
Bátovská Fialková dáva pred ZOH v Taliansku dôraz na streľbu. Verí v peknú olympiádu
Kráľovnou biatlonovej stopy sa stala Bátovská Fialková, najlepšou strelkyňou Kapustová
Sex s prostitútkami bral ako úplatok. Bol som opitý, bráni sa exšéf biatlonovej únie
Spor v nórskom biatlone. Zväz vynechal medailistku z MS, tá zháňa peniaze na prípravu
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Zimné športy
»
Biatlon
»
Nóri ovládli preteky s hromadným štartom, Bö triumfoval napriek dvom chybám