Z kanoniera Romária dočasný tréner tímu Vasco da Gama

SITA|23. okt 2007 o 08:52

RIO DE JANEIRO 23. októbra (SITA, AP) - Brazílsky futbalový útočník Romário si postupne zvyká na nové povinnosti v tíme Vasco da Gama, hoci v jeho kádri stále figuruje aj ako aktívny hráč. Už v stredu ...

RIO DE JANEIRO 23. októbra (SITA, AP) - Brazílsky futbalový útočník Romário si postupne zvyká na nové povinnosti v tíme Vasco da Gama, hoci v jeho kádri stále figuruje aj ako aktívny hráč. Už v stredu 41-ročný veterán dočasne prevezme úlohu kouča v zápase Juhoamerického pohára (Copa Sudamericana) s mexickou Americou. Na lavičke nahradí Celsa Rotha, s ktorým sa vedenie brazílskeho klubu rozlúčilo po nedeľňajšej ligovej prehre 0:1 s Atléticom Mineiro. Mužstvo zo Sao Januária nebodovalo v piatich z ostatných šiestich zápasov domáceho šampionátu, kleslo na 12. priečku tabuľky a iba 5 bodov ho delí od zostupovej zóny.

V prvom stretnutí štvrťfinále Copa Sudamericana Vasco na mexickej pôde utrpelo prehru 0:2 a postupová matematika mu velí vyhrať o tri góly a žiaden neinkasovať. Tisícgólový kanonier Romário podľa slov prezidenta klubu Eurica Mirandu v stredu nenastúpi, ale mal by preklenúť obdobie do angažovania nového trénera.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Z kanoniera Romária dočasný tréner tímu Vasco da Gama