Prekliata Amerika, zúria Srbi. Djokovič toľko pokúšal, až ho vylúčili

Novak Djokovič na US Open 2020.
Novak Djokovič na US Open 2020. (Autor: TASR/AP)
TASR|7. sep 2020 o 08:55

Prečítajte si ohlasy médií.

BRATISLAVA. Ohlasy svetových médií na vylúčenie srbského tenistu Novaka Djokoviča z grandslamového turnaja US Open.

Daily Mail

"Zlostný Novak Djokovič toľko pokúšal, až ho napokon senzačne vylúčili z US Open. Svetová jednotka neudržala emócie a trafila rozhodkyňu do krku."

The Sun

"Novaka Djokoviča vylúčili z US Open po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu. Neuveriteľná scéna v New Yorku. Frustrovaného lídra rebríčka diskvalifikovali v zápase osemfinále."

Mirror

"Novaka Djokoviča diskvalifikovali z US Open. Po prehratom podaní frustrovaný Djokovič odpálil loptičku a trafil rozhodkyňu."

ESPN

"Nečakaný koniec Djokovičovej cesty za 18. grandslamovým titulom. Srba diskvalifikovali v osemfinále US Open po tom, ako trafil rozhodkyňu loptičkou."

blic.rs

"Prekliata Amerika. Novaka na US Open nikdy nemali radi, ale toto prekonalo všetko. Šiesty september sa zapíš do dejín športu. Djokoviča diskvalifikovali za neúmyselný zásah rozhodkyne loptičkou."

blesk.cz

"Jeden z najväčších šokov v histórii tenistu. Srbský vladár Novak Djokovič, ktorý neprehral 26 zápasov za sebou, odišiel kurtu ako zdolaný. Vylúčili ho totiž po tom, ako trafil loptičkou rozhodkyňu."

New York Times

"Novak Djokovič je prvý líder renkingu, ktorého vylúčili z grandslamového turnaja. V zápase osemfinále nechtiac trafil loptičkou rozhodkyňu a po dlhej diskusii ho diskvalifikovali."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open»Prekliata Amerika, zúria Srbi. Djokovič toľko pokúšal, až ho vylúčili