Ronaldo zasiahol Škriniara do tváre, Slovákovi tiekla z nosa krv

Cristiano Ronaldo (vľavo vo výskoku) a Milan Škriniar (vpravo vo výskoku) v hlavičkovom súboji.
Cristiano Ronaldo (vľavo vo výskoku) a Milan Škriniar (vpravo vo výskoku) v hlavičkovom súboji. (Autor: TASR/AP)
Igor Dopirák|8. dec 2018 o 07:19

Z výhry sa tešil hráč Juventusu.

BRATISLAVA. Keď sa dostal k lopte, okamžite k nemu pristúpil Milan Škriniar. Portugalský útočník Cristiano Ronaldo sa chcel slovenského obrancu zbaviť.

Aj mu to vyšlo. Škriniar však ostal po súboji ležať na zemi a rozhodca zapískal faul.

Ronaldo sa čudoval, neveriacky sa díval na arbitra. O pár sekúnd neskôr však pri pohľade na Škriniara priznal svoju vinu.

Slováka, ktorému tiekla z nosa krv, utešoval jeden zo spoluhráčov a niečo mu šepkal. Ronaldo Škriniarovi ukazoval, že ho nechtiac zasiahol zápästím a následne mu pomohol vstať zo zeme.

Škriniar a Ronaldo boli oporami svojich mužstiev v piatkovom zápase medzi Juventusom Turín a Interom Miláno v najvyššej talianskej súťaži Serie A.

Z výhry sa po stretnutí tešil portugalský futbalista, Juventus gólom Maria Mandžukiča zo 66. minúty zdolal Inter 1:0.

Ronaldo aj Škriniar odohrali celý zápas.

"Z nášho pohľadu je to nešťastná prehra, lebo sme mali väčšie šance ako súper. Ale to je Juventus a jeho sila. My sme sa im herne minimálne vyrovnali, ale oni vedia premeniť svoje príležitosti," vravel Škriniar pre klubový web.

"Naozaj sme mohli uhrať lepší výsledok. Treba si vziať z tohto zápasu to dobré do tých ďalších. Už v utorok hráme doma na San Sire pred vlastnými fanúšikmi a musíme vyhrať," doplnil 23-ročný Škriniar v súvislosti s blížiacim sa súbojom Ligy majstrov proti PSV Eindhoven.

Juventus si vďaka triumfu poistil priebežné prvé miesto v tabuľke, tretí Inter na lídra stráca už štrnásť bodov. Medzi nimi je druhý Neapol, ktorý nazbieral o jedenásť bodov menej ako Juventus, ale odohral o zápas menej.

VIDEO: Súboj Cristiana Ronalda a Milana Škriniara:

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Ronaldo zasiahol Škriniara do tváre, Slovákovi tiekla z nosa krv