Favoriti v Anglicku sa navzájom hecujú, šláger kola sa odohrá v Londýne

Chelsea potrebuje víťazstvo.
Chelsea potrebuje víťazstvo. (Autor: TASR/AP)
DIGI Sport, Branko Cap|28. sep 2017 o 23:11

Šlágrom siedmeho kola anglickej Premier League bude súboj medzi Chelsea Londýn a Manchestrom City.

Na Slovensku môžete Premier League sledovať na obrazovkách DIGI Sport

BRATISLAVA. Je definitívne legendou. Gareth Barry má na konte už rekordný počet 633 štartov v Premier League. A vo veku 36 rokov zďaleka nekončí. Barry je spoľahlivý, inteligentný a obľúbený všade, kde hral. V slávnej anglickej lige to ešte môže potiahnuť niekoľko sezón.

Premier League na DIGI Sport:

  • Televízia DIGI Sport fanúšikom ponúkne počas celej sezóny kombináciu priamych prenosov (až 205), záznamov, magazínov, súťaží i obľúbených štúdií s atraktívnymi hosťami.
  • V sobotu exkluzívne na 1-ke ponúkne šláger medzi FC Chelsea a Manchestrom City (18:30).
  • Viac o Premier League nájdete tu.

Jeho West Browmich Albion však počas uplynulého víkendu body nezískal. A to napriek tomu, že favorizovaný Arsenal potrápil odvážnym výkonom. Mal však smolu. Penaltu nezahrával už poriadne dlho a jeho úspešnosť je iba na úrovni 62 percent.

Mimochodom, najviac pokutových kopov v histórii Premier League kopal FC Liverpool, presne 112.

Liverpoolčanov však v tejto sezóne trápi chabá obrana a stratené body. Naopak, oba manchesterské kluby sa vzájomne hecujú obdivuhodnými výsledkami, tentokrát sa pridala aj Chelsea.

Nový tréner Crystal Palace Roy Hodgson rýchlo pochopil, že jeho úloha v klube bude extrémne náročná. Klubu stále chýba strelec a ani v šiestom kole nestrelil gól. Navyše, nulu má aj v kolónke bodov.

Zápas týždňa (7. kolo): Chelsea - Manchester City

Pred reprezentačnou prestávkou nás čaká súboj bohatých proti ešte bohatším. Chelsea vyzve vo víkendovom šlágri hráčov Manchestru City. Tréneri Antonio Conte a Pep Guardiola ponúknu istotne niekoľko hereckých etúd za postrannou čiarou, dôležitejšie ale budú výkony hráčov na trávniku.

Ak majú hráči City stratiť niekedy body, tak vraj práve na štadióne Stamford Bridge. Ako to naozaj dopadne, budete môcť sledovať v sobotu o 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1.

Gól 6. kola

/Philippe Coutinho/

Brazílčan je späť a to je dobrá správa pre všetkých fanúšikov FC Liverpool. V súboji s Leicestrom sa postaral o jeden z najkrajších okamihov uplynulého kola.

Hráč 6. kola

/Alvaro Morata/

Chelsea síce prišla o Diega Costu, ale ten napokon majstrovi chýbať nemusí. V novej sezóne je zatiaľ streleckým ťahúňom Londýnčanov Alvaro Morata. Španiel sa presadil aj proti Stoke City, keď zaznamenal parádny hetrik.

Moment 6. kola

/Forma Manchestru United/

Streliť v troch kolách po sebe päť a viac gólov, to sa prvoligovému tímu v Anglicku naposledy podarilo pred takmer 60 rokmi. Futbalisti Manchestru City potvrdzujú svoje majstrovské ambície, veď ďalší skvelý výkon predviedli aj proti Crystal Palace.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Favoriti v Anglicku sa navzájom hecujú, šláger kola sa odohrá v Londýne