Rozhodcovia trikrát volali lekára. Kozla trafil puk do krku, nevedel dýchať

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: SITA - Martin Havran)
Sportnet|14. jan 2022 o 21:05 (aktualizované 14. jan 2022 o 21:45)

Patrik Kozel opúšťal ľad na nosidlách.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. Brankár MHk 32 Liptovský Mikuláš Patrik Kozel si nebude na domáci zápas s lídrom hokejovej Tipos extraligy spomínať v dobrom.

V 53. minúte čelil strele obrancu bratislavského Slovana Daniela Gachulinca od modrej čiary a puk ho nepríjemne trafil do oblasti krku.

Hoci situáciu dokázal vyriešiť, krátko na to sa od bolesti zložil na ľadovú plochu. Rozhodcovia okamžite privolali na ľad lekársku pomoc, o niekoľko minút aj nosidlá.

Situácia vyzerala dramaticky.

Na pomoc svojmu brankárovi prišlo hneď niekoľko spoluhráčov, Kozlovi na podporu skandovali aj fanúšikovia na tribúnach.

"Mal problémy s dýchaním, dostal to do krku. Viac k tomu neviem povedať, no dúfam, že bude v poriadku. Nevyzeralo to dobre," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii tréner domácich Milan Jančuška.

MHk 32 Liptovský Mikuláš napokon podľahol Slovanu Bratislava 1:7. Belasí si poistili prvé miesto v tabuľke, Liptáci ostávajú poslední. Tréner však bol nešťastný nielen z pohľadu na tabuľku, ale aj na listinu zranených.

"Veľmi ťažko sa mi hodnotí dnešný zápas. Už pred ním sme mali problémy so zranenými hráčmi a počas duelu sa ešte zranili obranca Ventelä a brankár Kozel. Dohrávali sme s torzom. Hráči sa snažili, bojovali, ale hrať na tri formácie proti štyrom päťkám Slovana je veľmi náročné. Ako nám ubúdali sily, tak pribúdali chyby a zbytočné góly," zhodnotil Jančuška.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Rozhodcovia trikrát volali lekára. Kozla trafil puk do krku, nevedel dýchať