Venus Williamsová si berie pauzu, na Roland Garros chce hrať

SITA|9. apr 2008 o 09:14

AMELIA ISLAND 9. apríla (SITA, AP) - Šesťnásobná grandslamová víťazka Venus Williamsová si bez udania príčiny berie tenisové voľno na dobu neurčitú. Američanka po minulotýždňovej účasti na turnaji v Miami, ...

AMELIA ISLAND 9. apríla (SITA, AP) - Šesťnásobná grandslamová víťazka Venus Williamsová si bez udania príčiny berie tenisové voľno na dobu neurčitú. Američanka po minulotýždňovej účasti na turnaji v Miami, kde ju vo štvrťfinále zastavila Svetlana Kuznecovová, odriekla štart na tohtotýždňovom pokračovaní WTA Tour v Amelia Island na Floride, pričom ako dôvod uviedla zdravotné problémy. Teraz naznačila motívy iného druhu: "Mám zopár vecí, ktoré musím vyriešiť. Už na tom pracujem a verím, že sa na dvorce vrátim čo najskôr. Nechcem o tom viac hovoriť, ale všetkých ubezpečujem, že som na tenis nezanevrela," oznámila staršia zo sestier Williamsových.

Venus sa nepredstaví budúci týždeň ani v americkom fedcupovom tíme, na ktorý čaká moskovský semifinálový duel súťaže ženských tenisových reprezentácií s Ruskom, ale keďže chce byť pripravená na májový vrchol antukovej sezóny v Roland Garros, svoj ďalší program pred parížskym grandslamom zatiaľ nezrušila. "Samozrejme, že vo Francúzsku chcem hrať. Predsa nebudem sedieť doma a pozerať televíziu. Toho som si dosť užila tento týždeň, po ďalších takých už netúžim," prízvukovala šiesta hráčka rebríčka WTA Tour vo dvojhre.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Venus Williamsová si berie pauzu, na Roland Garros chce hrať