Varga na operáciu nohy, sezóna sa preňho skončila

SITA|17. apr 2008 o 13:32

BURNLEY 17. apríla (SITA) - Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Vargu sa sezóna 2007/2008 predčasne skončila vinou vleklého zranenia pravej nohy. "Problém vyvstal 15. marca v ...

BURNLEY 17. apríla (SITA) - Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Vargu sa sezóna 2007/2008 predčasne skončila vinou vleklého zranenia pravej nohy. "Problém vyvstal 15. marca v zápase proti Wolverhamptonu a liečba injekciami nezabrala, takže v najbližších dňoch pôjde Stan na operáciu," povedal pre lokálny denník Citizen tréner mužstva FC Burnley - Owen Coyle.

Tridsaťpäťročný rodák z Lipian Varga nebol "Clarets" k dispozícii v ostatných štyroch dueloch v druhej najvyššej súťaži, The Coca Cola Championships, a nútene vynechá aj záverečné tri zápasy. Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, Sunderlandu, West Bromwichu Albion a Celticu Glasgow sa predvlani v septembri vrátil do Sunderlandu, z ktorého však začiatkom roka 2008 odišiel na pôvodne mesačné a neskôr do konca tejto sezóny predĺžené hosťovanie o ligu nižšie. Podľa portálu Clarets Made sa už slovenský stopér v drese Burnley neobjaví. Nad jeho športovou budúcnosťou momentálne visí otáznik, pretože zároveň sa mu končí aj platnosť kontraktu so Sunderlandom.


Nachádzate sa tu:
Domov