Trénera Vartovníka vystriedal v Humennom Vlkolinský

SITA|28. nov 2012 o 07:40

Vedenie slovenského mužského volejbalového majstra ŠK Chemes Humenné sa rozhodlo pre trénerskú zmenu.

HUMENNÉ. Vedenie slovenského mužského volejbalového majstra ŠK Chemes Humenné sa rozhodlo pre trénerskú zmenu, ukončilo spoluprácu s doterajším koučom Stanislavom Vartovníkom a za hlavného kormidelníka vymenovalo Richarda Vlkolinského.

„Správna rada klubu sa rozhodla na základe hodnotenia doterajších výsledkov a úrovne dosahovanej hry ukončiť spoluprácu s pánom Vartovníkom pri A-tíme seniorov ŠK Chemes Humenné. Prebehli spoločné debaty, zo strany trénera sme však akoby necítili záruky istoty, navodenia pozitívnej atmosféry v družstve. Stano Vartovník je tréner mladý, ambiciózny, angažmán v Humennom mu však – jednoducho povedané - nevyšiel. Po dlhšej analýze sme sa napokon rozhodli, že siahneme k výmene trénera,“ uviedol pre Korzár športový riaditeľ Chemesu Humenné Ján Grosiar.

Vartovník viedol Chemes od začiatku júla. Vlkolinský bol doteraz v Humennom pri mládežníckych tímoch. Do A-mužstva sa vracia po viac ako deviatich mesiacoch. Na humennskej lavičke skončil v úvode februára. "Sme radi, že pán Vlkolinský družstvo zobral. Na medzinárodnej scéne sme v hre o Final four v Stredoeurópskej lige, chceme zabojovať o postup v Challenge Cupe. Na slovenskej úrovni je našou métou finále pohára i extraligy. Momentálne máme v družstve problémy so zraneniami, na čo samozrejme budeme brať ohľad. Verím, že herná úroveň časom stúpne, opäť priláka do nášho hľadiska tradičné počty divákov,“ dodal pre Korzár Ján Grosiar.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Trénera Vartovníka vystriedal v Humennom Vlkolinský