"The Reds" v derby proti Evertonu bez Mascherana

SITA|28. mar 2008 o 14:27

LIVERPOOL 28. marca (SITA) - V nedeľu je v najvyššej anglickej futbalovej súťaži Premier League na programe 207. derby o rieku Mersey medzi FC Liverpool a jeho mestským rivalom FC Everton. "The Reds" ...

LIVERPOOL 28. marca (SITA) - V nedeľu je v najvyššej anglickej futbalovej súťaži Premier League na programe 207. derby o rieku Mersey medzi FC Liverpool a jeho mestským rivalom FC Everton. "The Reds" sa budú musieť v tomto dueli zaobísť bez opory stredu poľa Javiera Mascherana, keďže Argentínčan musí pykať za svoje vylúčenie v predchádzajúcom kole proti Manchestru United (0:3). Otázny je navyše aj štart Harryho Kewella, ktorý v strede týždňa nedohral v drese Austrálie zápas kvalifikácie o postup na MS 2010 proti Číne.

Nedeľňajší súboj môže veľa napovedať v boji o 4. priečku v Premier League, ktorá ešte zaručuje účasť v budúcosezónnej edícii Ligy majstrov. Liverpool, za ktorý v nedeľu pravdepodobne nastúpi opäť v základnej zostave aj slovenský reprezentačný obranca a čerstvý kapitán národného tímu Martin Škrtel, má momentálne pred Evertonom dvojbodový náskok. "Toffees" však budú chcieť svojmu rivalovi odplatiť prehru 1:2 z prvého vzájomného duelu v tejto sezóne v Goodison Parku.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»"The Reds" v derby proti Evertonu bez Mascherana