Tévez vyhral spor so svojim klubom

SITA|27. okt 2011 o 19:52

Argentínsky futbalista v službách anglického Manchestru City Carlos Tévez "zvíťazil" v disciplinárnom konaní nad svojim klubom.

LONDÝN.

Vedenie klubu chcelo pokutovať rýchlonohého útočníka finančnou sankciou vo výške štvortýždňovej mzdy po tom, čo údajne nechcel nastúpiť v zápase Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov.

Anglická Asociácia profesionálnych futbalistov (PFA) dala vo štvrtok za pravdu hráčovi čeliacemu obvineniam z porušenia až piatich bodov zmluvy s klubom. Celý konflikt vyvolal manažér "Citizens" Roberto Mancini, keď po prehre s mníchovským veľkoklubom pre médiá vyhlásil, že Tévez odmietol nastúpiť na trávnik v druhom polčase ako striedajúci hráč.

Podľa Argentínčana došlo k nedorozumeniu, nakoľko tréner mu nepovedal o striedaní, ale iba rozcvičke. Keďže sa cítil už dostatočne zahriaty, nepokračoval v nej, čo rozhnevalo talianskeho kouča.

Už dávnejšie prejavil samotný hráč záujem odísť do iného klubu, nakoľko sa v Manchestri necíti šťastný a určite k tomu neprispelo ani vyjadrenie Manciniho, podľa ktorého si už pod jeho vedením nezahrá.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Tévez vyhral spor so svojim klubom