Tevez nepochopil Maradonovo striedanie

SITA|28. jún 2010 o 11:36

Dvojgólový argentínsky strelec Carlos Tevez bol ústrednou postavou nedeľňajšieho osemfinálového zápasu futbalových MS s Mexikom.

JOHANNESBURG. Dvojgólový argentínsky strelec Carlos Tevez bol síce ústrednou postavou nedeľňajšieho osemfinálového zápasu futbalových MS s Mexikom (3:1), ale nedokázal skryť rozčarovanie z rozhodnutia trénera Diega Maradonu poslať namiesto neho v 69. min na trávnik Juana Sebastiána Veróna.

Tevez sa postaral o dva pozoruhodné momenty zápasu a oba sa skončili gólmi. Prvý vyvolal opodstatnenú búrku nevôle mexických hráčov, pretože na usmernenie lopty do siete a otvorenie skóre zápasu v 26. min využil jasnú ofsajdovú pozíciu.

Viac uznania si Tevez vyslúžil strelou spoza šestnástky do mexickej šibenice v 52. min, ktorou zvýšil vedenie na 3:0 pre Argentínu. "Potreboval som zápas ako tento, aby som ukázal, že je všetko v poriadku a že som pripravený. Tento dres si obliekam s hrdosťou," komentoval svoj výkon Tévez, ale zároveň dodal: "Bojoval som a cítil som sa na ihrisku dobre, preto nechápem, prečo ma tréner vystriedal. Mal som loptu na kopačke častejšie ako ktorýkoľvek iný hráč."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Tevez nepochopil Maradonovo striedanie