Taylor Hall našiel zem zasľúbenú, v Bostone podpísal na štyri roky

Oh My Hockey|22. júl 2021 o 20:07

Vždy som mal rád toto mesto, vždy som tu chodil rád a som veľmi šťastný, že tu budem môcť hrať. Voľne prerozprávané slová Taylora Halla po trejde z Buffala boli zakryté rúškom neistoty. Uchytí sa alebo neuchytí?

Keď prišiel kanadský krídelník do Bostonu, hokej ho veľmi nebavil. Väčšinu poslednej sezóny strávil v Buffale, poslednom tíme základnej časti. V 37 zápasoch našiel súperovu sieť len dvakrát. Nedarilo sa mu individuálne, tímovo to bolo ešte horšie.

Zmluvu pritom mal na osem miliónov a jediný rok, všetko preto, aby si pred ročníkom 2021/22 vyjednal čo najlepší kontrakt. Napokon bol preňho prestup do Bostonu počas uzávierky prestupov vykúpením. V mužstve sa uchytil, našiel chémiu a v 16 dueloch základnej časti nazbieral 14 bodov (ďalších 5 pridal v 11 zápasoch play-off).

Hall už tesne po prestupe hovoril o tom, že by v klube rád zostal aj v budúcnosti. Jeho slová boli prorocké. Manažment organizácie presvedčil o svojich kvalitách a "medvedi" s ním podpísali štvorročný kontrakt v celkovej výške 24 mil. dolárov. Ročne tak bude Hall zarábať 6 miliónov.

O ďalších detailoch (klauzulách apod.) budeme informovať, keď budú ozrejmené. Je pravdepodobné, že sa na týchto položkách stále pracuje a nie sú finálne dohodnuté.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Taylor Hall našiel zem zasľúbenú, v Bostone podpísal na štyri roky