Sundin sa stretol s vedením Toronta

SITA|30. máj 2008 o 12:31

TORONTO 30. mája (SITA) - Skúsený švédsky hokejista Mats Sundin a jeho hráčsky agent J.P. Barry sa vo štvrtok večer stretli s generálnym manažérom tímu zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Cliffom ...

TORONTO 30. mája (SITA) - Skúsený švédsky hokejista Mats Sundin a jeho hráčsky agent J.P. Barry sa vo štvrtok večer stretli s generálnym manažérom tímu zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Cliffom Fletcherom. Cieľom stretnutia bolo oboznámenie sa s cieľmi 37-ročného veterána zámorských klzísk do budúcej sezóny. Do úvahy prichádzajú tri alternatívy. Sundin buď predĺži kontrakt s "javorovými listami" s vyhliadkou, že sa postupne zapracuje do štruktúr klubu, alebo sa 1. júla stane neobmedzeným voľným hráčom a počká si na ponuky konkurenčných klubov, prípadne skúsený center ukončí kariéru.

Sundin sa na stretnutí údajne nechal počuť, že nevyužije "no-trade" klauzulu v zmluve, podobne sa vyjadril aj Fletcher za klub. V poslednej sezóne odohrala draftová jednotka z roku 1989 v základnej časti 74 zápasov s bilanciou 32 gólov a 46 asistencií.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Sundin sa stretol s vedením Toronta