Stoch je v predbežnej nominácii Chelsea na FA Cup

SITA|2. jan 2009 o 12:11

Mládežnícky reprezentant SR Miroslav Stoch figuruje v predbežnej 20-člennej nominácii futbalistov anglického klubu FC Chelsea na sobotňajšie stretnutie proti Southendu.

LONDÝN. Mládežnícky reprezentant SR Miroslav Stoch figuruje v predbežnej 20-člennej nominácii futbalistov anglického klubu FC Chelsea na sobotňajšie stretnutie proti Southendu v 3. kole Anglického pohára - FA Cupu.

Brazílskemu trénerovi Luizovi Felipemu Scolarimu asi nebudú na londýnskej adrese Stamford Bridge k dispozícii zranení obranca Alex a stredopoliar Florent Malouda. Zo zdravotných dôvodov chýba Michael Essien a za karty pykajú Michael Ballack a John Terry. Naopak, po ôsmich týždňoch maródky by sa do zostavy mohol vrátiť portugalský stopér Ricardo Carvalho.

Devätnásťročný odchovanec nitrianskeho futbalu Stoch má za sebou jeden štart v drese A-tímu Chelsea, a to 30. novembra 2008 v šlágri 15. kola Premier League, v ktorom "The Blues" podľahli v mestskom derby Arsenalu 1:2. Ofenzívny stredopoliar v 81. min vystriedal portugalského špílmachra Deca.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»FA Cup»Stoch je v predbežnej nominácii Chelsea na FA Cup