Nemohol prísť do reprezentácie. Lobotka mal negatívny test na koronavírus

Stanislav Lobotka.
Stanislav Lobotka. (Autor: TASR)
TASR|9. okt 2020 o 09:31

Pozitívne nálezy mali dvaja hráči SSC Neapol.

NEAPOL. Slovenský futbalista Stanislav Lobotka mal negatívny výsledok opakovaného testu na nový koronavírus. Na sociálnej sieti Twitter to potvrdil jeho taliansky klub SSC Neapol.

Hráči Neapola sa podrobili ďalším testom po tom, ako ich káder zasiahol koronavírus pred nedeľným šlágrom 3. kola Serie A s Juventusom Turín.

Pozitívne nálezy mali Piotr Zielinski a Eljif Elmas, nákazu potvrdili aj u člena realizačného tímu Giandomenica Costiho. Miestne zdravotné úrady nedovolili mužstvu vycestovať na zápas do Turína.

Lobotku nepustili na reprezentačný zraz a nemohol pomôcť Slovensku vo štvrtkovom víťaznom semifinále baráže o ME 2020 proti Írsku (0:0, 4:2 rozstrel z 11 m).

Slováci sa v tomto asociačnom termíne ešte predstavia v Lige národov v Škótsku (11. októbra v Glasgowe) a doma proti Izraelu (14. októbra v Trnave).

V Neapole sa situácia v A-tíme upokojila, v stredu hráči spoločne trénovali, ďalšie testy mali všetci členovia klubu negatívne. Jediný pozitívny výsledok mal nemenovaný hráč juniorky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Nemohol prísť do reprezentácie. Lobotka mal negatívny test na koronavírus