Weiss si priznal chybu: Nemal som ho tam vôbec dávať. Chceli sme pomôcť mužstvu, nevyšlo to (Sportnet podcast)

(Autor: Reprofoto - RTVS Šport)
Sportnet|16. feb 2024 o 00:00

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 16. február, a v tento deň pred osemnástimi rokmi obsadil snoubordista Radoslav Židek na ZOH v Turíne v snoubordkrose 2. miesto a získal tak pre Slovensko vôbec prvú medailu na zimných hrách v ére samostatnosti.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Vysoká prehra Slovana

Futbalisti Slovana Bratislava nezvládli a prehrali v zápase play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) na pôde Sturmu Graz 1:4. Jediným strelcom Slovana v zápase bol Gerson Rodrigues. Hodnotenie trénera “belasích” Vladimíra Weissa staršieho nájdete v podcaste.

Okrem iného si priznal aj chybu, ktorou bolo postavenie svojho syna. Krátky zápas totižto absolvoval Vladimír Weiss mladší, ktorý nastúpil na trávnik v 68. minúte, no opäť neudržal nervy a už po desiatich minútach uvidel červenú kartu.

Weiss mal po príchode na ihrisko oživiť hru Slovana, ktorý v tom čase prehrával 1:3. Stal sa však pravý opak. Nielenže hráč s číslom sedem nevymyslel nič smerom dopredu,  spravil faul, ktorý ho poslal predčasne pod sprchy. Neohrabaným spôsobom poslal súpera k zemi.

Viac k téme

Návrat Ďuriša do Trnavy?

Spartaku Trnava prišiel pomôcť v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. Veľkou oporou sa stal však aj v domácej súťaži.

Michal Ďuriš strelil v drese Spartaka Trnava stý gól v kariére a vstúpil tak do Klubu ligových kanonierov. V drese Trnavy odohral devätnásť stretnutí. Po skončení jesennej časti sa však musel vrátiť do cyperského Othellosu, s ktorým má zmluvu do konca sezóny.

Prezradil však, že Trnava mu prirástla k srdcu, a tak by sa mal vrátiť. Jeho agent priznal, že sa snažia dohodnúť s cyperským Othellosom, pričom by malo ísť o trvalý prestup.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss si priznal chybu: Nemal som ho tam vôbec dávať. Chceli sme pomôcť mužstvu, nevyšlo to (Sportnet podcast)