Slov-matic FOFO zdolal Pniewy, do Final Four nepostúpil

SITA|23. nov 2010 o 12:37

Futsalisti slovenského klubu Slov-matic FOFO Bratislava uspeli vo svojom záverečnom vystúpení v C-skupine elitnej fázy UEFA Futsal Cupu.

ALMATY. Futsalisti slovenského klubu Slov-matic FOFO Bratislava uspeli vo svojom záverečnom vystúpení v C-skupine elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2010/2011 v kazašskom meste Almaty, keď v utorok zdolali poľský tím Akademia Pniewy 3:0 (2:0).

Zverenci trénera Jána Janíka si na svoje konto pripísali tri body a v tabuľke obsadili konečné tretie miesto. Skóre duelu otvoril v 6. min topkanonier Vojtech Várady a tri sekundy pred prestávkou upravil na rozdiel dvoch gólov a Attila Fehérvári. Na konečných 3:0 pre slovenského majstra stanovil v 38. min Dušan Rafaj. O postupujúcom do Final Four sa rozhodne v záverečnom zápase skupiny, v ktorom si sily zmerajú domáci Kairat Almaty a gruzínske mužstvo Iberia Star Tbilisi.

Výsledok - utorok:

Slov-Matic FOFO Bratislava - Akademia Pniewy (Poľ.) 3:0 (2:0)

Góly: 6. Várady, 20. Fehérvári, 38. Rafaj, ŽK: Mikita, Brunovský, Fehérvári, Rejžek - D. Pieczynski, L. Pieczynski, rozhodovali: Panayides (Cyp.) a Stamoulis (Gréc.)

Ďalší program v C-skupine:

13.30 h SEČ: Kairat Almaty (Kaz.) - Iberia Star Tbilisi (Gruz.)

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Slov-matic FOFO zdolal Pniewy, do Final Four nepostúpil