Skaličania dostali voľno, v semifinále by chceli uspieť

SITA|6. mar 2009 o 14:21

Hokejisti HK 36 Skalica si v najkratšom možnom čase vybojovali ako prvý tím postup do semifinále Slovnaft extraligy.

SKALICA. Hokejisti HK 36 Skalica si v najkratšom možnom čase vybojovali ako prvý tím postup do semifinále Slovnaft extraligy 2008/2009. Duklu Trenčín vyradilo mužstvo zo Záhoria už v štyroch stretnutiach.

Po štvrtkovom víťaznom zápase v Trenčíne sa môžu Skaličania pokojne pripravovať na semifinále, do začiatku ktorého majú desaťdňovú pauzu. "Hráčom sme dali voľno, stretneme sa až v pondelok 9. marca ráno na tréningu. Voľno využije mužstvo na odpočinok a čas so svojimi rodinami," povedal tréner HK 36 Peter Oremus.

Skaličania ešte semifinálového súpera nepoznajú. Jedinú istotu majú v tom, že určite nebudú hrať s Košicami a s Martinom. Pri predpokladanom scenári štvrťfinále a na základe jeho doterajšieho vývoja by mal tretí tím základnej časti zo Skalice hrať v semifinále pravdepodobne so Slovanom Bratislava. V tom prípade by sa boj o finále začínal v hlavnom meste SR 16. a 17. marca.

"Ešte nevieme s kým budeme hrať, existuje viac alternatív. Určite však môžem povedať za nás všetkých, že urobíme všetko preto, aby sme finále pre Skalicu vybojovali. Na semifinále sa pripravíme veľmi zodpovedne," dodal Peter Oremus.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Skaličania dostali voľno, v semifinále by chceli uspieť