Šesť víťazstiev na nulu, návrat Trebišova na čelo

Tréner Sabinova Ľubomír Puhák. Jeho mužstvo zdolalo v derby juniorku Prešova.
Tréner Sabinova Ľubomír Puhák. Jeho mužstvo zdolalo v derby juniorku Prešova. (Autor: viza)
Daniel Dedina|23. aug 2016 o 00:00

Zápasy III. ligy Východ analyzuje Ľubomír Puhák, kormidelník MFK Slovan Sabinov.

KOŠICE. Pokračujeme v pravidelnej rubrike, kde zápasy III. ligy Východ zakaždým rozanalyzuje predstaviteľ jedného zo zainteresovaných tímov. Dnes ním je Ľubomír Puhák, kormidelník MFK Slovan Sabinov.

Sabinov po úvodných kolách kde-kto odpisoval. Prišla však minirenesancia v podobe dvoch víťazstiev a v neúplnej tabuľke je z toho razom 5. miesto.

A to sa hráči tohto celku najbližšie predstavia na pôde Pušoviec. „Neúspech v tomto zápase by znegoval to pozitívne z predošlých dvoch kôl,“ hovorí tréner Ľubomír Puhák, ktorý sa pristavil pri zápasoch 5. kola.

SABINOV – PREŠOV jun. (2:0)

Ľ. Puhák: „Bol to veľmi ťažký zápas, súper nastúpil aj s hráčmi áčka, ktorí už majú na svojom konte ligové štarty. Mali sme pomerne veľký rešpekt, ktorý ešte znásobila skutočnosť, že Prešovčania v predchádzajúcom kole zdolali Trebišov. Našťastie sme samotný zápas zvládli a v druhom polčase sa nám ho podarilo dvoma gólmi zlomiť v náš prospech.“

V. OPÁTSKE – SVIT (2:1)

Ľ. Puhák: „Bol to zaujímavý duel. Svitu v pozícii nováčika vyšiel úvod sezóny veľmi dobre a Opátske má kvalitný mančaft. Počítal som s tým, že domáci v tomto stretnutí uspejú, aj keď dve červené karty im túto úlohu poriadne sťažili. Napriek prehre si myslím, že doterajšie výsledky Podtatrancov nie sú náhodné. Disponujú skúseným mužstvom a tipujem ich za jedno z príjemných prekvapení súťaže, ktoré skončí v hornej polovici tabuľky.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šesť víťazstiev na nulu, návrat Trebišova na čelo