Sekera stále nemá isté miesto v zostave Buffala

Andrej Sekera (vpravo)
Andrej Sekera (vpravo) (Autor: AP)
TASR|24. mar 2010 o 12:37

Buffalo má pretlak medzi obrancami, Slovák Andrej Sekera sa preto nedostane v každom zápase na súpisku.

BUFFALO. Tréner hokejistov Buffala Sabres Lindy Ruff má v týchto dňoch množstvo dôvodov na spokojnosť, keďže jeho tím suverénne kráča k prvenstvu v Severovýchodnej divízii a bezproblémovému postupu do play off NHL. Navyše, až na zraneného Raffiho Torresa má kouč k dispozícii všetkých hráčov z kádra a môže si vyberať zo siedmich výkonnostne takmer rovnocenných obrancov.

Ruffa táto situácia možno teší, no na pretlak v defenzívnych radoch dopláca slovenský reprezentant Andrej Sekera, ktorý sa v niekoľkých zápasoch nezmestil na súpisku. V poslednej dobe sa strieda na tribúne s Chrisom Butlerom. Ruff pre klubovú stránku prezradil, že s rotáciou bekov mieni v najbližších zápasoch pokračovať.

"Neviem, ako dlho to bude trvať. Ja len chcem, aby ani jeden z nich nevyšiel z rytmu," vysvetlil skúsený tréner pre sabres.nhl.com. "Obaja sú dobrí hráči. Andrej sa vrátil zo zimných olympijských hier, na ktorých podával skutočne výborné výkony, no my musíme udržať všetkých hráčov pripravených," vyhlásil Ruff.

Počas svojej štvrtej sezóny NHL odohral 23-ročný Sekera v drese šabieľ 42 stretnutí s bilanciou 4 góly a 5 asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Sekera stále nemá isté miesto v zostave Buffala