Schuster sa neobáva, že ho v Reale nahradí Mourinho

SITA|9. mar 2008 o 10:31

MADRID 9. marca (SITA, AFP) - Nijaký zo špičkových futbalových trénerov nemá miesto na stoličke španielskeho veľkoklubu Real Madrid isté, terajší lodivod mužstva Bernd Schuster sa však neobáva, že by ...

MADRID 9. marca (SITA, AFP) - Nijaký zo špičkových futbalových trénerov nemá miesto na stoličke španielskeho veľkoklubu Real Madrid isté, terajší lodivod mužstva Bernd Schuster sa však neobáva, že by ho mal nahradiť Jose Mourinho alebo ktokoľvek iný. "Biely balet" zvíťazil v sobotňajšom ligovom stretnutí nad Espanyolom Barcelona 2:1 a má tak pred najväčším konkurentom v boji o ligový primát Barcelonou 8-bodový náskok. Katalánci ho však môžu okresať v nedeľňajšom stretnutí s Villarrealom.

Madridčania však "šokujúco" vypadli v osemfinále futbalovej Ligy majstrov s talianskym klubom AS Rím a médiá začali hneď uvažovať o "vyhadzove" pre nemeckého lodivoda, ktorý v Reale pôsobí ešte iba prvú sezónu. "Nikdy som necítil nedôveru vedenia klubu," uviedol rodák z Augsburgu a dodal: "A ani nikdy som nezaznamenal žiadne výhrady prezidenta klubu voči mne. Nezaoberám sa rečami okolo môjho nahradenia, pretože neprichádzajú zvnútra klubu. Neobávam sa. Máme ešte veľa práce a všetku svoju energiu musíme nasmerovať na pôsobenie v La Lige. Toto je teraz naša jediná priorita. Nie je správne hodnotiť celú sezónu iba na základe toho, že sme vypadli z Ligy majstrov. Nemyslím si, že by sme boli v nejakej hroznej situácii."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Schuster sa neobáva, že ho v Reale nahradí Mourinho