RFA v Brne ponúkne hlavný zápas hviezdnych poloťažkých váh

Ivan Bartek
Ivan Bartek (Zdroj: RFA)
Vladimír Bilohuščin|18. okt 2022 o 13:43

Okrem Hrona čajakú ťažké súboje taktiež Garbu či Siváka.

BRNO. Koncom októbra čaká Brno ďalšie bojové predstavenie, keď do druhého najväčšieho mesta Českej republiky zavíta organizácia RFA. Na v poradí 5. podujatí uvidíme dovedna 10 súbojov podľa pravidiel MMA a Real Fight.

Vrchol večera prinesie stret hviezdnych postojárov českej a slovenskej scény. Na jednej strane sa predstaví legendárny Tomáš Hron, ktorý bude chcieť ukázať, že stále patrí na spicu. Na strane druhej to bude slovenský ´bijec´ Ivan Bartek.

Bartek je momentálna v životnej forme, keď sme ho videli vo veľmi ťažkých súbojoch s menami ako Adam Audy a hlavne vo výbornom zápase s Melvinom Maném, kde Bartek aj napriek tomu, že nebol považovaný za favorita, ukázal výbornú formu a dokázal získať opasok šampióna PML.

V hlavnom zápase to ale bude ešte o niečo ostrejší súboj, keďže sa bude bojovať pod pravidlami Real Fight v malých MMA rukaviciach.

Okrem hlavného zápasu RFA predstavila aj ďalšie mená, ktoré doplnia už skôr oznámených bojovníkov.

Ďalšiu poriadnu výzvu má pred sebou Vojtech Garba. Ten si zasa nevyberal a postaví sa skutočne veľkej výzve Bruce Soutovi z Brazílie, ktorý má momentálne na konte bilanciu 15-5 a prichádza priamo z prestížnej ligy PML.

A to nie je všetko, Soutovi totiž podľa rebríčka Fightmatrix patrí vo svete 84. priečka!

Žiadna prechádzka ružovou záhradou neprichádza do úvahy ani pre Vaška Siváka. Momentálne azda najväčší domáci postojársky talent sa postaví Francúzovi Alexisovi Laugeoisovi, ktorého Sivák označil za nebezpečného a tvrdého súpera s množstvom skúseností.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»RFA v Brne ponúkne hlavný zápas hviezdnych poloťažkých váh