Reprezentanti do 17 rokov prehrali s Izraelom aj Ukrajinou na Bannikovovom memoriáli

Samuel Slovák, tréner reprezentácie do 17 rokov.
Samuel Slovák, tréner reprezentácie do 17 rokov. (Autor: TASR/AP)
SITA|20. aug 2017 o 11:16

Zverenci trénera Samuela Slováka neuspeli po dvoch víťazstvách.

ŠČASLYVE. Slovenská futbalová reprezentácia do 17 rokov prehrala na Bannikovom memoriáli v nedeľňajšom súboji o 3. miesto s domácou Ukrajinou 0:2.

Predtým neuspeli zverenci trénera Samuela Slováka ani vo svojom treťom vystúpení

Po stredajšom víťazstve nad rovesníkmi z Lotyšska 2:1 a štvrtkovom triumfe nad Slovincami 3:1 prehrali v sobotu s vrstovníkmi z Izraela 0:2.

V tabuľke základnej B-skupiny obsadili mladí Slováci 2. miesto.

Výsledky:

Izrael "17" - Slovensko "17" 2:0 (0:0)

Góly: 60. Ovadia, 69. Hanzis

Zostava SR "17": Hynek - Mesík, Kozák, Valentín, Luščík (41. Burian) - Farkaš (41. Strelec), Begala (27. Lichý), Topoľský (60. Bernát) - Tandara (55. Bindics), Csáno (55. Bobček), Doktorík

Ukrajina 17 - Slovensko 17 2:0 (2:0)

Góly: 15. Bilovar, 32. Aussi, ČK: 77. Begala (SR)

Hlas:

Samuel Slovák (tréner SR "17") po prehre s Izraelom: "Odohrali sme ťažký zápas s veľmi dobrým súperom. Izrael má silnejší výber, dokazoval to hlavne v individuálnej kvalite a žiaľ nám tento zápas nevyšiel. Odohrali sme dva dobré zápasy predtým, tretí sa nám nevydaril podľa našich predstáv, treba skonštatovať, že Izrael zaslúžene vyhral."

Samuel Slovák, tréner SR 17 po prehre s Ukrajinou : "Na ťažkom turnaji sme obsadili 4. miesto v dobrej konfrontácii. Toto mužstvo sa stále skladá a pripravuje na kvalifikáciu. Som rád, že sme odohrali výborný posledný zápas, kde sme ukázali aj hernú kvalitu. Isté chyby, ktoré sa normálne nestávajú, nás pripravili o lepší výsledok. Ja som s týmto turnajom spokojný. Toto je konfrontácia, ktorú naši hráči potrebujú ako soľ."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Reprezentanti do 17 rokov prehrali s Izraelom aj Ukrajinou na Bannikovovom memoriáli