Po jeho centroch padali góly. Slovák pomohol Brnu k víťazstvu

(Autor: Facebook)
SITA|9. apr 2016 o 13:07

Najprv si po jeho centri trafil protihráč loptu do vlastnej brány, neskôr jeho spoluhráč rozhodol o zisku troch bodov. Obranca Miroslav Keresteš sa výrazne podieľal na triumfe Zbrojovky Brno nad Bohemiansom 1905 2:1.

Keresteovo brilantn slo.

Posted by FC Zbrojovka Brno on 8. apríl 2016

BRNO. Slovenský obranca Miroslav Keresteš výrazne prispel k piatkovému triumfu svojho českého zamestnávateľa Zbrojovky Brno nad tímom Bohemians 1905 Praha (2:1) v rámci 24. kola tamojšej najvyššej futbalovej súťaže Synot ligy.

Moravský klub prehrával od tretej minúty po tom, ako sa hlavičkou presadil Tomáš Čížek. Obrat zariadila ľavačka dvadsaťšesťročného Keresteša. V dvanástej minúte predĺžil center odchovanca prešovského futbalu do vlastnej siete Michal Švec.

V 76. minúte posadil presnú loptu na hlavu spoluhráča Michala Škodu, ktorý rozhodol o treťom ligovom triumfe Zbrojovky za sebou.

Brnianskemu tímu patrí v tabuľke Synot ligy šieste miesto so ziskom 37 bodov. Bohemians je priebežne na jedenástej pozícii (25 b).

"Darí sa nám a dúfam, že to tak bude naďalej. Čo sa týka prémií, nechám to na majiteľa klubu," vyhlásil s úsmevom Keresteš pre portál brnensky.denik.cz.

Niekdajší hráč Opavy, Lokomotívy Košice či Veľkého Šariša sa mohol v závere duelu zapísať do streleckej listiny. Po krásnom sóle od vlastnej šestnástky mu však už nezvýšili sily na zakončenie.

"Terén bol veľmi náročný. Po zemi nám každá lopta odskočila mimo nohy, preto sme sa snažili presadiť pomocou štandardných situácií. Podarilo sa ich kopnúť dobre. Pri záverečnej akcii som si loptu príliš predkopol dopredu a už som nemal dosť síl," doplnil slovenský ľavý bek.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Po jeho centroch padali góly. Slovák pomohol Brnu k víťazstvu