Pienaar skompletizoval svoj príchod do Evertonu

SITA|24. júl 2007 o 18:53

LIVERPOOL 24. júla (SITA, AFP) - Juhoafrický futbalista Steven Pienaar po obdržaní pracovných víz skompletizoval svoj príchod do tímu FC Everton. Dvadsaťpäťročný záložník putuje z bundesligového klubu ...

LIVERPOOL 24. júla (SITA, AFP) - Juhoafrický futbalista Steven Pienaar po obdržaní pracovných víz skompletizoval svoj príchod do tímu FC Everton. Dvadsaťpäťročný záložník putuje z bundesligového klubu Borussia Dortmund na Britské ostrovy na ročné hosťovanie. Futbalista sa už pripojil k svojim novým spoluhráčom, ktorí momentálne absolvujú predsezónne turné v USA. Podľa vlastných slov sa už nevie dočkať svojho debutu v Premier League. "Som naozaj nadšený, že budem hrať v tak tradičnom klube ako je Everton," povedal hráč pre klubovú televíznu stanicu EvertonTV a dodal: "Vždy bolo dobrou príležitosťou pre futbalistov hrať v Európe, po nie príliš úspešnej minulej sezóne sa na nadchádzajúcu veľmi teším."

Pienaar prestúpil do Dortmundu z amsterdamského Ajaxu vlani, ale nepodarilo sa mu plnohodnotne nahradiť Tomáša Rosického, a preto s ním tréner Borussie Thomas Doll v nadchádzajúcej sezóne už nepočíta. V Bundeslige 2006/07 dostal Piennar šancu v 25 stretnutiach.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Pienaar skompletizoval svoj príchod do Evertonu