Patrick Kane je po operácii, mal by stihnúť kemp

SITA|20. júl 2011 o 16:25

CHICAGO 20. júla (SITA, Reuters) - Hokejový útočník Patrick Kane, ktorý v utorok absolvoval operáciu zlomenej kostičky ľavého zápästia, začal s rekonvalescenciou a mal by byť k dispozícii svojmu klubu ...

CHICAGO. Hokejový útočník Patrick Kane, ktorý v utorok absolvoval operáciu zlomenej kostičky ľavého zápästia, začal s rekonvalescenciou a mal by byť k dispozícii svojmu klubu Chicago Blackhawks na predsezónnom prípravnom kempe.

"Operácia sa vydarila a predpokladáme úplné uzdravenie. Patrick absolvuje krátku modifikovanú predsezónnu prípravu a dúfame, že po 6 až 8 týždňoch bude schopný zvládnuť plnú záťaž," informoval v stanovisku klubu hlavný fyzioterapeut klubu Michael Terry.

Kane, ktorý vlani strelil rozhodujúci gól v predĺžení šiesteho zápasu finálovej série o Stanleyho pohár a rozhodol tak o triumfe Chicaga, si zlomil ľavé zápästie počas tréningu v letnom období.

So 73 bodmi (27+46) bol v uplynulej sezóne druhým najproduktívnejším hráčom Chicaga. Dvadsaťdvaročný americký krídelník odohral v NHL už štyri sezóny, v ktorých si v 317 zápasoch pripísal 303 bodov (103+200).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Patrick Kane je po operácii, mal by stihnúť kemp