OKTAGON VÝZVA: Boráros vs. Bartl

Vladimír Bilohuščin|13. okt 2016 o 02:00

Epizóda 1.

Pondelok bol pre MMA fanúšika naozaj výnimočný. Prvýkrát sme totiž mali možnosť zhliadnuť show OKTAGON VÝZVA, v ktorej sa predstavilo spoločne osem bojovníkov z Česka a Slovenska, ktorí zabojujú o hlavnú výhru, zmluvu na 10 tisíc eur.

Už úvodný duel predznamenal, na čo sa diváci môžu najviac tešiť najviac, keď sme boli svedkami skvelého súboja medzi Gáborom Borárosom a jeho českým náprotivkom Marekom Bartlom. Súboj začal zostra a bojovníci si už od úvodných sekúnd nič nedarovali. Bartl vsadil na kardio, Boráros zasa na fyzickú pripravenosť. A bol to práve Bartl, ktorý bol v úvodných sekundách technickejší a podarilo sa mu zasahovať súpera presnejšími údermi. To si Boráros začal rýchlo uvedomovať a tak sa pokúsil preniesť boj na zem, čo sa mu po peknom takedowne podarilo.

Z prvého takedownu sa ale Bartl dostal a zasa dokázal v postoji bodovať tvrdými údermi. Boráros nechcel riskovať a tak sa zasa pokúsil o takedown, zasa úspešne. Na zemi chcel zápas ukončiť gilotínov, tá ale nebola dobre pripravená, čo spozoroval aj tréner Ilja Škondrič, ktorý mu radil prechod na ground and pound. Po chvíli presviedčania Boráros spustil so zadnej pozície spŕšku úderov a rozhodca tento pekný duel ukončil po technickom KO.

„Marek Bartl bol v stoji rýchlejší a aj technickejší ako ja,“ hovorí Boráros. „Myslím si, že som na tento duel nebol dostatočne pripravený. V ďalšom zápase to bude oveľa lepšie.“

Po tomto výkone tak Gábor postúpil medzi štyroch najlepších bojovníkov show OKTAGON VÝZVA.

Video zo zápasu nájdete na stránkach sport.sk.

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON VÝZVA: Boráros vs. Bartl