O Kucku sa snaží Janov, zatiaľ sa pripravuje so Spartou

SITA|3. jan 2011 o 13:36

Najvážnejším záujemcom o služby slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku je taliansky klub FC Janov.

PRAHA. Najvážnejším záujemcom o služby slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku je taliansky klub FC Janov, v pondelok to potvrdil generálny športový manažér a tréner AC Sparta Praha v jednej osobe Jozef Chovanec.

"V roku 2010 sme neregistrovali konkrétnu ponuku, momentálne je situácia trošku iná. Najväčší záujem rokovať o prípadnom prestupe má taliansky FC Janov. Juraj začal prípravu s nami, uvidíme, ako sa situácia vyvinie ďalej," uviedol Chovanec. V ostatných týždňoch sa v správach o Kuckovi vyskytovali aj Neapol, Palermo, Lazio Rím, Sunderland a FC Everton.

Päťdesiatročný taktik v rozhovore pre oficiálnu internetovú stránku úradujúceho českého majstra vyhlásil, že Sparta skúša kamerunského stredopoliara Martina Abenu, ktorý má zmluvný vzťah s FC DAC 1904 Dunajská Streda.

"Na skúšku prichádza Kamerunčan Martin Abena. Sledoval som ho, keď hrával za Dunajskú Stredu, kde mu veľmi svedčila spolupráca s Leo Kweukem. Je u nás na štrnásť dní, potom sa rozhodneme, čo bude ďalej," doplnil J. Chovanec.

Nachádzate sa tu:
Domov