"Nie sme krehká skupina," tvrdí Spezza o Maple Leafs

Oh My Hockey|27. okt 2021 o 12:14

Toronto Maple Leafs zažíva nevydarený vstup do sezóny, aktuálne ťahajú šnúru štyroch prehier v rade. Útočník Jason Spezza, ktorý je momentálne ich najlepším strelcom, tímu napriek okolnostiam verí.

38-ročný veterán neverí, že jeho tím je "krehký" a že táto výkonnostná kríza ich zlomí. "Myslím si, že sme skupina, ktorá stále hľadá konzistentnosť a náš spôsob vyhrávania. Vieme, čo to znamená odohrať dobrý zápas, len sa nám to v poslednej dobe nedarilo," spísal Spezzove slová David Alter z The Hockey News.

Kanadský tím zažíva slabé obdobie hlavne od svojich lídrov. Matthews dal jeden gól v štyroch zápasoch, Marner má v siedmich iba jednu asistenciu. Kapitán Tavares má tri body. Obrana nevyzerá ako tá z minulej sezóny a brankári svoj tím tiež zatiaľ nepodržali. Campbell si síce drží úspešnosť 91,5%, ale tiež zažil výpadok proti Penguins, kde v dvoch tretinách inkasoval päťkrát. Hutchinson dostal šesť gólov zo 42 striel. Po siedmich zápasoch má klub na konte iba dve výhry.

"Myslím si, že pre chlapcov bude kľúčové uvedomiť si, že von z tohto sa dostaneme jedine ako tím," povedal Jason Spezza. "Nepozeráme sa na jedného alebo dvoch hráčov, ktorí túto krízu zlomia."

Leafs majú šancu ukončiť svoju sériu prehier už dnes v noci proti Blackhawks, ktorí stále nevyhrali.

Zdroj obrázku: Wikimedia Commons

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»"Nie sme krehká skupina," tvrdí Spezza o Maple Leafs