Nazarov končí v Astane aj v reprezentácii Kazachstanu

Andrej Nazarov.
Andrej Nazarov. (Autor: Twitter)
SITA|6. sep 2016 o 13:45

Tréner, ktorý je známy konfliktmi s rozhodcami i fanúšikmi, nenaplnil ciele.

ASTANA.  Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Barys Astana odvolalo z pozície hlavného trénera Andreja Nazarova. Štyridsaťdvaročný búrlivák doplatil na slabý úvod svojich zverencov do novej sezóny, Barys totiž v doterajších troch dueloch nezískal ani bod a so skóre 4:12 je posledný v tabuľke Východnej konferencie.

Skončil aj pri reprezentácii

Navyše, Nazarovovi sa nedarilo ani s reprezentáciou Kazachstanu, s ktorou si nevybojoval účasť na ZOH 2018. Necelú hodinu po "vyhadzove" z klubu dostal Nazarov padáka aj v národnom mužstve. Niekdajší kouč Petrohradu, Čerepovca či Donecka viedol Barys aj v minulej sezóne a nepostúpil s ním do play-off.

"Nepodarilo sa splniť ciele, ktoré sme pred sebou mali. Vždy nám chýbalo pol kroka. Verím, že moji nástupcovia budú úspešnejší a podarí sa im splniť plány. Dúfam, že ani môj podiel práce nevyjde nazmar," povedal Nazarov pre portál Championat.com.

Bil divákov

Nazarov je známy výbušnou povahou. V minulosti hodil počas zápasu zo striedačky fľašu s vodou smerom na rozhodcu alebo bil diváka hokejkou po tom, čo ho jeden z nich oblial.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Nazarov končí v Astane aj v reprezentácii Kazachstanu