Tichý a pokorný. Škriniar po góle krotil emócie

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: TASR/AP)
Pavol Spál|25. okt 2017 o 15:20

Vôbec som si nemyslel, že budem mať až takýto vplyv, tvrdil Škriniar. Za Inter dal svoj druhý gól .

BRATISLAVA. Ľudia na obrovskom štadióne v Miláne zaburácali, ale on krotil svoje emócie.

Iba opatrne zdvihol ruky a akoby gestom naznačoval: Prepáčte. Vzápätí sa prežehnal.

V utorňajšom zápase 10. kola talianskej Serie A medzi Interom Miláno a Sampdoriou Janov (3:2) otvoril skóre stretnutia Milan Škriniar. Pokoril tak svoj bývalý klub, z ktorého iba v lete zamieril do Milána.

„Som veľmi rád, že som dal gól, hoci veľmi rešpektujem mojich bývalých spoluhráčov, trénera a fanúšikov. Dúfam, že sa mi podarí v sezóne skórovať ešte niekoľkokrát,“ citovala futbalistu klubová stránka.

Druhý gól za Inter

Slovák strelil svoj druhý gól, vlani ešte v drese Sampdorie Janov v 38 zápasoch neskóroval ani raz.

Mimochodom. V Žiline dal v 77 zápasoch dvanásť gólov. Škriniar je druhým Slovákom, ktorý sa dostal do Interu Miláno. Prvým bol Vratislav Greško, ktorý v období 2000 – 2002 odohral za slávny klub 41 zápasov, ani raz však neskóroval.

Milan Škriniar strelil gól proti Sampdorii Janov: fotogaléria

25.10.2017

Škriniar do svojho príchodu doteraz nastúpil za Inter vo všetkých zápasoch, nechýbal ani minútu. Talianske médiá ho zvyčajne ospevujú a jeho angažmán považujú za skvelý nákup.

„Sám som nečakal, že sa mi bude tak dariť. Vôbec som si nemyslel, že budem mať až takýto vplyv. Chcem pomôcť tímu v každom zápase a ak vyhráme, všetci sme šťastní,“ dodal Škriniar.

V štatistike predbehol aj Hamšíka

V hodnotení špecializovanej stránky squawka.com, ktorá skúma 28 rôznych futbalových činností, je Slovák desiatym najplatnejším hráčom talianskej ligy z hľadiska prínosu pre svoj tím.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Tichý a pokorný. Škriniar po góle krotil emócie