Marcel Hossa odohrá za Trenčín dva zápasy, prvýkrát za seniorov

Marcel Hossa (vľavo).
Marcel Hossa (vľavo). (Autor: archív TASR)
TASR|14. jan 2015 o 10:10

Po odchode z Rigy trénoval s Duklou a čakal na ponuky zo zahraničia.

TRENČÍN. Slovenský hokejový reprezentant Marcel Hossa bude v sezóne pokračovať v extraligovej Dukle Trenčín. S vedením materského klubu sa predbežne dohodol na odohratí dvoch zápasov.

Tridsaťtriročný krídelník začal aktuálny ročník v KHL, za Dinamo Riga odohral 38 stretnutí s bilanciou 7 gólov a 9 asistencií.

Po odchode z lotyšského tímu trénoval s Duklou a čakal na ponuky zo zahraničia. Aktuálne sa dohodol na odohratí dvoch duelov. Na prvý nastúpi už v piatok 16. januára proti Žiline.

"Sme radi, že Marcel sa rozhodol za Duklu nastúpiť, odohrá tak prvé zápasy v seniorskom tíme. Veríme, že diváci sa prídu na nášho úspešného odchovanca a slovenského reprezentanta pozrieť. Jeho ďaľšie pôsobenie je zatiaľ otvorené, všetko bude závisieť od ponúk, ktoré bude mať na stole," uviedol pre klubový web športový manažér Dukly Jozef Daňo.

Marcel Hossa naposledy obliekol dres Dukly v sezóne 1997/98, keď v juniorskom tíme nazbieral v 55 dueloch 88 bodov. Pred sezónou 1998/99 odišiel do zámoria.

V tíme Dukly skončili obranca Ondrej Zošiak a útočník Adam Bezák. Doplatili na pretlak v kádri, ktorý sa po Novom roku rozšíril o úspešných juniorských reprezentantov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Marcel Hossa odohrá za Trenčín dva zápasy, prvýkrát za seniorov