ManU vo finále FA Cupu určite bez G. Nevilla a Sahu

SITA|16. máj 2007 o 12:25

MANCHESTER 16. mája (SITA, AFP) - Tréner anglického futbalového majstra Manchestru United Sir Alex Ferguson sa bude musieť vo finálovom stretnutí FA Cupu v sobotu 19. mája proti FC Chelsea s určitosťou ...

MANCHESTER 16. mája (SITA, AFP) - Tréner anglického futbalového majstra Manchestru United Sir Alex Ferguson sa bude musieť vo finálovom stretnutí FA Cupu v sobotu 19. mája proti FC Chelsea s určitosťou zaobísť bez dvojice Gary Neville - Louis Saha.

Anglický reprezentačný obranca a 32-ročný kapitán "červených diablov" Neville je mimo hry od 17. marca, keď si poranil členok a na trávnik sa dostane až v nasledujúcej sezóne. "Gary Neville sa podrobil operácii pravého členka a určite vynechá finále FA Cupu," uvádza sa v oficiálnom stanovisku tímu z Old Traffordu. Pravého obrancu by mal v úlohe kapitána a vodcovskej osobnosti zastúpiť na ihrisku stredopoliar Ryan Giggs, jeho miesto v defenzíve zaujme pravdepodobne jeden z dvojice Wes Brown - John O´Shea.

O dvadsaťštyri hodín po oznámení o Nevillovej neúčasti v sobotňajšom dueli vo Wembley Ferguson potvrdil aj očakávanú informáciu, že mimo hry bude aj francúzsky útočník Louis Saha, ktorý má pre zmenu problémy s kolenom. "Louis určite nenastúpi. Proti AC Miláno si zranil koleno a pondelňajšie podrobné vyšetrenie nám odhalilo detaily jeho problému. Ešte sme sa nerozhodli, aký bude v jeho prípade ďalší postup, ale zvažujeme operáciu," skonštatoval škótsky kouč.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»FA Cup»ManU vo finále FA Cupu určite bez G. Nevilla a Sahu